Mitt namn är Mikael Edvardsson, men kallas för Wiking och Eddie.

Mina ögon fick se ljuset för första gången torsdagen den 8:e oktober. Året var 1981. Från denna dag eller åtminstone tills den dagen då jag lärde mig att gå, har det varit full fart i alla former. Jag har ett stort intresse för idrott och har under mina år testat på det mesta. Ishockey, innebandy, golf och fotboll. Att det blev golf som jag valde att satsa på är utav den enkla anledningen att jag tycker att det är så vansinnigt roligt. Nu är jag proffs och ägnar min tid åt en sak, nämligen att bli bättre på golf.

Det här är en fantastisk resa att få vara med om! Att ständigt vara på jakt efter något och hela tiden försöka förbättra sig och slipa på detaljerna som kan vara skillnaden mellan succé och misslyckande. Jag känner mig stolt som nu har kommit hit och är glad över den här chansen, samtidigt som jag vet att det är otroligt viktigt att sätta mål och sträva efter att nå dem.

”Kort och gott – Mikael Edvardsson är en kille som ständigt strävar efter att bli bättre på golf, men detta speglar sig i hela hans personlighet. Vill Mikael något så har han en riktig vinnarskalle. Vi håller alla tummar för Mikael och hans satsning och önskar honom ett stort lycka till.”

 

”There are no obstacles, only opportunities”